Afgelopen dinsdag tijdens de persconferentie heeft het demissionair kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd voor de sport.

Bij sporten op binnensportlocaties is er voor zowel sporters als publiek vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs (volledig gevaccineerd, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud) vereist.

 

Dit wil zeggen dat onze sportaccommodatie vanaf zaterdag 6 november voor personen van 18 jaar en ouder alleen toegankelijk is met een coronatoegangsbewijs (CTB) én een geldig ID-bewijs.

De verantwoordelijkheid van de controle op een juist CTB tijdens trainingsavonden (ma t/m vr) ligt bij onze huurders zelf. Alle sporters en bezoekers van de gehuurde locatie/zaal dienen door de huurder bij de toegang te worden gecontroleerd.

 

Voor de controles tijdens de weekenden/competitiewedstrijden zullen we als Stichting Binnensport Boekel in ieder geval dit weekend de controles zoveel mogelijk op ons nemen.

Hoe we dit de komende periode gaan invullen is op dit moment nog niet duidelijk, we zijn hierover ook nog in gesprek met de gemeente.

Wellicht zullen we ook hiervoor een beroep doen op onze huurders. Samen zullen we er voor moeten zorgen dat we, met de vernieuwde regels, toch zoveel mogelijk kunnen blijven sporten.

We komen hier bij u op terug!!

 

We willen u als vereniging vragen al uw leden (nog een keer extra) op de hoogte te stellen van de (nieuwe) maatregelen:

 

Ook is het nog steeds ontzettend belangrijk dat iedereen de basisregels volgt:

Laten we er samen voor zorgen dat we zoveel mogelijk kunnen blijven sporten!

Mocht u naar aanleiding van deze e-mail nog vragen hebben, neem dan contact met ons op!

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Anke van Haandel

Stichting Binnensport Boekel

Tel: 0492-322222

www.sporthaldeburcht.nl

Aanwezig: ma, di & do